18 oktober 2010

Busy Bee

Man o man, wat heb ik het druk! Zei ik dat ik mijn studie leuk vond? Pffff, ik heb afgelopen week maar één keer met mijn huisgenootjes kunnen eten, de rest van de week zat ik tot 22:00 op school om vervolgens als ik thuis kwam nog meer voor school te doen! Ik heb echt een zware week gehad. Maar nu heb ik GELUKKIG vakantie! Maar school laat me niet los hoor, ik moet m'n hele portfolio nog in elkaar flansen en suuuperveel opdrachten doen voor school. Maar het komt goed, ik weet het zeker!
Afgelopen weekend heb ik het wel onwijs leuk gehad. Mijn zus was zaterdag jarig en we waren die avond uitgegaan met de rest van m'n zussen en broer en vriendinnen van haar. Was echt onwijs gezellig! En zondag had ik eindelijk weer eens afgesproken met een goeie vriendin van me. Ik merk nu echt nu ik op kamers zit en studeer dat mijn leven echt druk is. Ik moet echt keuzes maken voor wie ik mijn tijd opoffer. En ik merk zo ook wie mijn vrienden zijn. Of ze er begrip voor hebben dat ik het zo druk heb en het ook snappen als ze langer moet wachten om af te kunnen spreken...
Ik zie nu net dat Dove ook shampoos gaat verkopen; lachen. :)

2 opmerkingen:

 1. Haha, natuuuuurlijk is je studie leuk! Net als de mijne (alleen de komende week niet, wegens examenstress).Nee, we hebben allemaal wel periodes van *fuck studies, ik ga voor metser!*, niet?
  Je laatste zin is wel 'n geniale afsluiter ;-)...
  Doe dat verder nog goed met je studies!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, zo merk je maar al te goed wie je vrienden zijn :)
  Dat heb ik vorig jaar maar al te goed ondervonden.
  geniet van de vakantie!

  Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen