12 oktober 2010

Hallo internetwereld!

Mij werd op school aangeraden om te gaan bloggen. Niet alleen zodat ik dan mijn eieren kwijt kan, maar ook voor het oefenen. Ik studeer namelijk journalistiek. Een ontzettend leuke, maar drukke studie. Druk als in de zin dat ik altijd wel bezig ben. Aan het begin van de week kan ik niet al de week inplannen omdat er altijd wel iets tussen komt. Dan moet ik weer naar een commissievergadering van de provincie Utrecht, dan weer naar een seminar fotojournalistiek in Amsterdam en vervolgens moet ik tot 10 uur 's avonds op school blijven om de opmaak van de krant in orde te krijgen. Druk dus. Maaaar, zo kom ik wel steeds ergens en nogmaals, ik vind het echt leuk!
Ik ben dus Yaëlla, 18 jaar. Eerstejaars studente journalistiek. (Moet je je even bedenken hè, ik ben nu zo'n 6 weken bezig met school en ik moet al naar her en der om er allemaal artikelen over te schrijven, hoe bedoel je ik werd in het diep gegooid?) Ik overleef op kamers, wat me tot nu toe echt goed afgaat. Mijn kookkunst krijgt een cijfer nog lager dan een 1 (arme huisgenootjes). Mijn lieftallige hobbies zijn fotograferen, lezen, schrijven, films kijken en dat soort dingen waar een doordeweekse student van houdt.
Ik zeg: Hallo internetwereld! Vanaf nu kun je hier mijn leven lezen! :)
Dit ben ik, wie ben jij?

1 opmerking:

  1. Ik ben 'n jaartje ouder dan jij, zit dus al in 't tweede jaar. Orthopedagogie, daar hou ik me dagelijks met bezig als studente, en dat is ook mijn droom. Opvoedster worden!

    Succes met je blog, ik kom nog wel eens piepen!
    J.

    BeantwoordenVerwijderen